Compliq som nyligen förnyat sitt avtal med Lunds Universitet har över 30 års erfarenhet av att bygga specialanpassade datorer. Expertisen inom datorkomponenter har genom åren kompletteras av konsulter med specialistkunskaper i företagsprogramvaror och nätverk.

Specifika krav och funktioner för vetenskaplig framgång

I en tid där varje sekund och varje databit räknas, står forskare, universitetspersonal och högpresterande företag inför en alltmer komplex uppgift: att snabbt och effektivt bearbeta enorma mängder data.

En biologisk forskare kan behöva utföra  analyser, medan en 3D-artist kanske vill ha realtidsrendering. Compliqs datorer kan anpassas efter dessa exakta behov, från processorkraft till minneshantering och med  utmärkt balansering för driftpålitlighet. Med skräddarsydda konfigurationer kan användarna dra full nytta av teknikens kapacitet, oavsett arbetskrav. Detta är något som Lunds Universitet har tagit fasta på och signerat ett ramavtal med Compliq.

Vilka fördelar har en dator med specialanpassning av Compliq?

1. Effektiv datahantering: Med optimerade lösningar kan komplexa dataset analyseras snabbare, vilket gör att du kan göra fler upptäckter på kortare tid.

2. Pålitlighet: Rigorös testning säkerställer att datorerna fungerar utan avbrott, även under de mest krävande arbetsbördorna.

3. Skalbarhet: När dina behov växer kan ditt system växa med dem. En framtidssäkrad investering, som är bra för miljö och plånbok.

Service utan kompromisser!

Compliqs engagemang för service går bortom själva maskinvaran. Varje dator genomgår en rigorös testningsprocess för att garantera optimal drift och kvalité. Lokalt på plats har vi en serviceverkstad som dagligen kan hantera komplexa uppgraderingar och laga datorer. Detta sparar både på miljön och din plånbok.

Detta gör Compliq till en utmärkt partner inom både hårdvara och konsulttjänster för företagare.

Senaste