Offertförfrågan

Välj de delar av hela vårt tjänsteutbud ni önskar offert på. När vi får din Offertförfrågan återkommer vi med prisförslag som är anpassat för just er. Enkelt och snabbt

Gör en offertförfrågan hos Compliq: Din partner inom skräddarsydda IT-lösningar

Compliq är en etablerad leverantör av IT-tjänster och produkter, samt en av få specialister på specialbyggda datorer.

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för att möta alla typer av behov, från skräddarsydd hårdvara till omfattande mjukvarupaket.

Oavsett om du letar efter en lösning som uppfyller specifika krav eller kräver prisinformation för en viss produkt, fyll bara i vårt förfrågningsformulär så kontaktar vi dig inom kort med mer information.

IT experter till din hjälp, snabbt och enkelt

Vårt erfarna team kan erbjuda råd om de bästa alternativen för att passa individuella krav och budgetar, vilket säkerställer att varje kund får en pålitlig och kostnadseffektiv service.

Vårt engagemang för kundnöjdhet har gjort det möjligt för oss att bygga upp ett avundsvärt rykte genom åren, vilket gör oss till det föredragna valet när det gäller alla dina IT-behov.

Säkerhetsutbildning i företaget

Till säkerhet hör också en medveten process i verksamheten så att personalen utbildas på sedvanligt sätt som företag berörs.

enkla tips för bättre säkerhetsrutiner
  • Var alltid uppmärksam innan du klickar på bilagor och länkar i e-postmeddelanden.

  • Att vara medveten om att USB-minnen kan vara infekterade och veta hur man hanterar dem.

  • Att hackare kan komma in i ditt nätverk via din skrivare.

  • För att begränsa möjligheterna för hackare, att via andra tekniska produkter som skrivare, mobiltelefoner etc. komma in på företaget utifrån.

  • Att ha en grundläggande kunskap om GDPR och att företaget har implementerat regelverket.

Skapa offertförfrågan

Omdömen från google

Vad våra kunder säger om oss

Testimonial itemTestimonial item
Joakim A var både kunnig och trevlig att prata med. Det blev en mycket effektiv och prisvärd uppgradering av min dator. Hela processen var smidig, första kontakt en tisdag och påföljande fredag bar han ut datorn till min bil! Härligt att få gjort denna uppgradering mht Adobe's nya versioner av Photoshop m fl program. Jag kan varmt rekommendera Compliq IT.