Fokusera på det som är viktigast - förbättra din verksamhet med Compliqs smidiga erbjudande.

Vi erbjuder en helhetslösning som omfattar nätverk, licenser, support och personalens hårdvara till en fast månadsavgift. Vi är din partner när det gäller IT och ser till att allt ingår, så att du kan känna dig trygg med hur din IT-arbetsplats hanteras.

Vad innebär en smidig, skalbar och supporterad arbetsplats?

Med vår smidiga, skalbara och supporterade arbetsplats som tjänst kan du ge din personal en problemfri start. Vi erbjuder hårdvara och programvaruimplementering samt support som är specifikt anpassad för ditt företags IT-miljö. Med våra lösningar blir det enkelt att hantera alla IT-relaterade aktiviteter från både din organisations och dina anställdas perspektiv. Vi tar hand om allt från inköp till installation, uppdateringar och teknisk support för att säkerställa att din organisations IT-miljö hålls säker samtidigt som onboardingupplevelsen för de anställda blir bra.

Onboarding process som sparar tid och pengar.

Genom att välja oss som en del av din onboarding-process kan du spara tid och pengar. Vi tar hand om allt från hämtning av utrustning när någon slutar till återställning av data till dess ursprungliga skick. Vår lösning är säker, smidig och stödd, vilket ger dig en friktionsfri IT-miljö.

Vill du också ha en säker och smidig IT-miljö för ditt företag? Boka ett möte med en av våra IT-konsulter idag så att vi kan bedöma dina IT-behov och erbjuda en lösning som är anpassad för just din verksamhet.

Hur startar vi med Arbetsplats som tjänst?

* Boka ett möte med en av våra IT-konsulter så kommer vi för att bedöma dina IT-krav. 

* Efter vår kartläggning av dina behov så återkommer vi med ett hyresförslag som är anpassad för din nuvarande miljö uppskattade behov.

* När vårt förslag har godkänts av dig kommer vi att starta dokumentationsprocessen och utföra alla nödvändiga beställningar. Vi kommer ut och implementera. 

* Grattis, luta dig tillbaka, du har nu en säker, smidig och stödd IT-miljö.

Exempel på vad som vi inkluderar.

• Office 365

• Backup

• Nätverk

• Server

• Klientdator

• Skrivare

Läs mer om våra tjänster

Senaste