Vi på Compliq är oerhört glada och stolta över att meddela att Lunds Universitet har valt att förnya sitt förtroende för oss genom att förlänga vårt ramavtal. Detta partnerskap innebär att vi kommer att fortsätta leverera specialbyggda datorsystem, skräddarsydda för att möta universitetets specifika behov, såsom avancerade maskiner för laboratorieutrustning och IT-intensiv forskning. Exempelvis kan det vara en maskin med dubbla RTX 4090 kort med 64 kärnor och 2 TB internminne.

Det aktuella ramavtalet omfattar "egendefinierade datorer och servrar", vilket innebär att vi kommer att fortsätta leverera både volymer av datorer och specialdesignade datorlösningar för särskilda ändamål. Många av dessa datorer har en kritisk funktion och kräver en unik kombination av expertis, erfarenhet och tillgång till den senaste tekniken. Med över 30 års erfarenhet i branschen är Compliqs kunskap och expertis en bekräftelse på att vi verkligen gör skillnad för våra kunder.

Genom att välja en lokal aktör som Compliq kan Lunds Universitet vara säkra på att deras produkter och tjänster levereras snabbt och effektivt.

"Detta ramavtal är ett tydligt bevis på den specialistkompetens som Compliq har inom området för komplexa datorbyggen. Det är också en bekräftelse på vår förmåga att snabbt leverera de produkter som Lunds Universitet önskar. Det känns extra speciellt eftersom snabb och engagerad service är något vi har prioriterat och arbetat med under en lång tid."

Anders Malm VD på Compliq

Phone  +46 (0)46-384 773

Cell +46 (0)705-174 777

Compliq IT AB

Magistratsvägen 10

S-226 43 Lund   Sweden      

Senaste