Våra tjänster

med över 30 år som it leverantör kan du känna dig trygg och säker. Vi har kostnadseffektiva lösningar och avtal som ger dig tryggheten att fokusera på kärnverksamheten.

Services

Kompetens och teknik skapar
lösningar

Med våra tjänster hjälper vi dig att dra nytta av
den befintliga tekniken och det senaste inom IT.

Sitemap

IT infrastruktur

Är företagetsinfrastruktur tillräcklig idag?Hur ska det ser ut i framtiden? Vår IT-arkitekt går igenom er IT tillsammans med eroch föreslår hur ni ska planera, välja och strukturera era system

Shield with lock

IT säkerhet

Information och digitala identiteter är en affärstillgång – och därmed även en sårbarhet för potentiella säkerhetshot för din affär och verksamhet.

Contract

IT Avtalspartner

Avtal för IT- service är något många av våra kunder valt att teckna. För en fast månadsavgift säkerställer du att era servar och datorer alltid har de senaste programvarorna och backup. Vi gör även en fullständig dokumentation av er utrustning samt mycket mer.

Cloud data

Molntjänster

Att använda Molntjänster kan vara ett billigare och driftsäkrare alternativ att hantera sin IT idag. Molntjänster innebär också att ha tillgång till företagets information och data oavsett var du befinner dig.Tillgänglighet och flexibilitet!

Backup

Backup

Att säkerställa data med hjälp av backup är ett måste. Det är i de flesta fall förödande att förlora affärsdata och dokumentation. Utan backup kan det uppstå skador som är omöjligt att reparera. Vi går igenom dina behov och föreslår den backupsäkerhet som du och din verksamhet behöver. Vi  hjälper dig med installation och drift av systemet.

Support

Konsulttjanster

Vi erbjuder även timbankar, där du själv i konsultation med någon av våra tekniker köper ett valfritt antal timmar som det sedan står er fritt att nyttja när de bäst behövs.

referenser

Vad säger våra kunder?

Här har vi samlat några av våra nöjda kunder som gärna vill dela med sig av sin upplevelse av att ha Compliq som leverantör.

Vi fick från början ett trevligt och mycket kompetent bemötande, både av Anders, och senare av Joakim, som också gav oss mycket hjälp med att installera programmet. Joakim gav sig god tid att förklara användningen av det nyinstallerade Officepaketet. Vi kommer att rekommendera Compliq IT AB till våra närmaste och våra vänner, som ett pålitligt och kompetent dataföretag.
Ångrar inte att jag kontaktade er. Vi kunde behålla gamla datorlådan och ni fräschade upp innehållet. Bra kontakt med Anders som lämnade prisförslag. Fick även en givande visning av datorns innanmäte av Joakim som fixade datorn.
Dessutom hittade vi en bra skärm.
Allt hemkört för en liten peng.
Tack!
Väldigt bra service! Fick hjälp samma dag som jag lämnade in den med all information som jag behövde för att fixa datorn! Smidigt och enkelt!

Kunder

Företag som anlitar oss

Hur kan vi stå till tjänst?