AI har kommit att bli en viktig komponent för både forskning och företag som vill ligga i framkant på utveckling och innovation. Med det stigande intresset för AI / ML träning har behovet av robust och kraftfull hårdvara blivit av yttersta vikt. Compliq som har sedan 90 talet varit partner för Nvidia erfarenheten av att leverera högpresterande datorlösningar särskilt optimerade för AI-drivna tillämpningar.

Det ledande företaget för hårdvara inom detta område är NVIDIA, och Compliq har stolt varit en återförsäljare sedan NVIDIAs första Gforce kort. Med NVIDIAs  RTX 4090, har vi nu en möjlighet att erbjuda ännu kraftfullare lösningar till våra kunder.. Dessa GPU:er, baserade lösningar där vi även bygger med dubbla 4090 tillsammans med den nya NVIDIA® Ada Lovelace-arkitekturen, erbjuder man upp till 4x prestanda av sina föregångare. Detta innebär att Compliqs system kan hantera AI och ML-träning på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

Compliq är redan idag en viktig leverantör till företag och universitet som är engagerade i forskning eller innovation inom AI. Vår långa erfarenhet av att bygga högpresterande specialdatorer är grunden för avtal med framstående institutioner, som Lunds Universitet, som förlitar sig på oss för att förse deras forskningsenheter med den bästa tekniken. Och det är inte bara kraften i våra system som gör skillnaden, utan även vår förmåga att leverera välbalanserade maskiner.

Välbalanserade system handlar inte bara om att ha de bästa komponenterna, utan om att se till att dessa komponenter samspelar på bästa sätt. Detta uppnås genom att kombinera effektiva kyllösningar av hög kvalitet med ett anpassat chassi som har tillräckligt med plats.

Vi på Compliq har byggt system med 192 kärnor från AMD EPYC™ 9654, och kombinerat med dubbla RTX 4090 kort uppnår man prestanda som överträffar det märkesdatorer i pris / prestanda. Den extra prestandan med NVIDIAs nya RTX 4090 gör datorer nu är ännu mer kostnadseffektiva när det gäller att hantera AI- och ML-träning.

Sammanfattningsvis fortsätter Compliq att leverera kostnadseffektiva lösningar för AI-verksamhet, och med vår erfarenhet av NVIDIA RTX 4090  kan vi nu erbjuda ännu mer kraftfulla lösningar till våra kunder.

Välj Compliq för skräddarsydda professionella datorer med bästa pris / prestanda till ditt företag.

Senaste