Nemo Ekström, VD för Elite Services (31173.se), delar sin tioåriga resa tillsammans med Compliq, en leverantör av högpresterande hårdvara och tekniklösningar. Genom att erbjuda anpassade datorer och utmärkt service har Compliq blivit en viktig partner för Elite Services och deras kunder inom den prestanda krävande IT-branschen. Läs vidare för att ta reda på hur denna samverkan har lett till framgång för både företagen och deras kunder.

En perfekt match: Att lösa unika och komplexa problem med kompetens inom hårdvara.

Elite Services arbetar med nästan alla större internetleverantörer i Sverige och är kända för att lösa mycket unika och komplexa problem. Företagets kunder kräver högpresterande hårdvara för att överleva i en extremt konkurrensutsatt bransch. Compliq har visat sig vara den perfekta partnern för att möta dessa krav genom att erbjuda den senaste tekniken och enastående service.

Snabbt tillgänglig teknik och anpassade lösningar

Elite Services kunder vill gärna ha den senaste tekniken och där tar de stora leverantörerna för lång tid att bli tillgängliga. Compliqs produktutbud ändras dagligen, vilket gör att Elite Services kan leverera den senaste tekniken på marknaden. Tack vare Compliqs expertis kan kunderna få anpassade lösningar som är både kostnadseffektiva och högpresterande.

30 års erfarenhet inom datorbyggen

Anders, grundare av Compliq, har över 30 års erfarenhet av att bygga datorer. Detta gör att hans team kan garantera att kunderna får välbalanserade och hållbara system som kan prestera år efter år. Nemo är imponerad av Anders och Compliqs yrkesstolthet och integritet när det gäller att leverera högkvalitativa produkter.

Enastående service och engagemang

Att vara kund hos Compliq innebär att känna sig värdefull. Nemo har upplevt detta första hand vid flera tillfällen. Vid ett akut behov av en anpassad server fick han hjälp att konfigurera den på kvällen, vilket ledde till att de arbetade tillsammans fram till 02:00 på natten. Vid ett annat tillfälle felsökte de och bytte ut en CPU på en server på bara några timmar, vilket gjorde det möjligt för Nemo att leverera den fungerande server till sin kund.

Avslutningsvis kan vi konstatera att Compliq och Elite Services samarbetsresa som förvandlar unika utmaningar till konkurrensfördelar för företag i hela Sverige.

Vill ni ha hjälp med unika datorbyggen med specifika krav så tveka inte att kontakta oss.

Senaste