I en värld där teknologisk innovation är kan vara nyckeln till framgång, introducerar vi stolt DH GM7P, en arbetsstation som inte bara är en kraftfull dator, utan en evolution inom produktivitet och prestanda. Detta är inte bara en arbetsstation; det är för dig som behöver maximal prestanda både på arbetsplatsen och ute på fältet.

Kraft och Prestanda

Med sitt RTX4090 grafikkort, som är den mest kraftfulla GPU:n på marknaden och Intel i9-13900HX, är DH GM7P inte bara snabb, den är blixtsnabb. Men det som verkligen sätter den i en klass för sig är dess vattenkylsystem. Detta system garanterar optimala arbetsförhållanden genom att hålla maskinens inre komponenter svala, vilket möjliggör en oavbruten och effektiv arbetsdag på jobbet.

Flexibilitet och Bärbarhet

En annan fördel med DH GM7P är dess 17-tums skärm, som erbjuder produktivitet även de tillfällen du inte har tillgång till extern skärm. Detta gör den till ett idealiskt val för professionella som behöver tillgång till alla resurser, även när man är på språng.

Optimerad för Framgång

Varje komponent i DH GM7P, från processorn till grafikkortet och skärmen, har noggrant utformats och optimerats för sömlös prestanda. Med denna vattenkylda lösning får du liknade effektnivå som en stationär arbetsstation, men med den extra bekvämligheten av rörlighet.

För de som är redo att omdefiniera gränserna för vad en bärbar arbetsstation kan göra, är DH GM7P det självklara valet. Välkommen till framtidens arbetsplats.

https://shop.compliq.se/systemconfigurator.aspx?q=st:1500028562#tilpass.   ( Observera att det inte går att göra en beställning om man inte är inloggad. )

Nästa vecka kommer vi att publicera prestandatester från 3dMark, Cinebench och PCMark. Om du har några andra tester i åtanke, tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till pablo.magana@compliq.se.

Senaste