Bygg server och dator hos Compliq IT i Lund

Vi arbetar med många spännande byggen – stora som små

 

Många anlitar oss när de behöver bygga en dator eller server. Det kan även vara något som andra leverantörer har svårt att uppfylla.

Så vilka behov och önskemål har du?

Förutom skräddarsydda byggen, det vi kallar specialbyggen, så har vi en gedigen produktionserfarenhet inom udda konfigureringar, både i högteknologisk industri, inom forskning och produktion.

 

Vad är specialbyggen?

Specialbyggen och udda konfigurering kan  t.ex vara produktion av datorutrustning som klarar militära krav eller olika temperaturer, olika fuktigheter eller andra produktionskrav.
Det kan vara avancerad teknik inom sjukhus och nya forskningsområden.
Men även specialbyggda datorer eller servrar som hanterar stora mängder data, eller stora mängder simuleringar och beräkningar.

En del skräddarsydda specialbyggen behöver avancerade tekniska uppfinningar och komplexa produkter som kräver det där extra som vi kan bistå med.

Vilka branscher kan det hjälpa?

Även om du är en ensamföretagare eller om du har ett mindre företag så kan det löna sig att välja en dator eller server som är anpassad efter dina/verksamhetens behov. Du sätter pengarna på det du verkligen behöver och kan skala bort det som inte behövs. Det blir dessutom lättare att justera om du efter en tid märker att du behöver lägga till eller ändra.

Vi hjälper inom många olika branscher exempelvis  IT, forskning, innovation, arkitektkontor, CAD, biologi, matematik, jordbruk, sjukvård, ekonomi, konsulttjänster, livsmedelsframställning, offentlig verksamhet, tillverkning, industri, utbildning, bygg och försvar.
Stora som små, enstaka eller flertal.

Några andra exempel på produktioner  vi arbetar med

Simulatorer, fordonsdatorer, beräkningsdatorer, serier med lång livslängd, klusterdatorer, servrar, industridatorer, GPU baserade datorer.

Tips!

Vad du bör tänka på vid bygge av dator eller server

Tips 1  – När det kommer till att bygga sin egen dator så finns det en del man bör tänka på.
Först och främst – vad kräver du av din dator och vad ska du använda den till?
Många faktorer spelar in, exempelvis vart datorn ska vara placerad. Läs mer här…

Tips 2  – Här hittar du vad som behövs genom att se färdiga guider och dator konfigurationer. Du kan lätt välja och justera, titta på specifikationer och vad som finns i lager.

1. Välj och justera innehållet

2. Köp direkt i vår webbshop

3. Experter bygger den åt dig

4. Hämta hos oss, få levererat med bud inom Lund eller få det skickat till dig.

Kan det bli enklare?

Vi är IT-bolaget i Lund, en av få som är expert inom udda konfigurationer och specialbyggda datorer och servrar.

Över 30 år i branschen.
Det är gedigen erfarenhet och kunskap. Det är trygghet. Jobbet blir rätt gjort.

Vad mer kan man önska?

Jag har varit kund hos Compliq sedan 2014 eller tidigare, och köper produkter från dem väldigt ofta - mer än 10 ggr om året. De är alltid väldigt snabba med att leverera och ordnar leverans dit jag vill utan problem. Om en vara inte finns tillgänglig direkt så meddelar de om detta, och om det finns en lämplig ersättningsvara så erbjuder de denna. Jag har förutom datortillbehör beställt reservdelar till datorkomponenter, och de har alltid kunnat leverera och hitta passande reservdel. Jag har även skräddarsytt flera stationära datorer via deras hemsida, både den gamla och nya, och fått goda råd om förbättringar av datorbygget. De bygger dessutom datorerna snabbt och på ett professionellt sätt, vilket uppskattas! Jag har dessutom alltid blivit väldigt bra bemött av den trevliga personalen. Vad mer finns att önska?

Akram Abdul Hamid

Tekn. Dr. Byggnadsfysik/ Ph.D. Building Physics, Byggnadsfysik

Det fantastiska med innovationer och forskning är att du får vara med om tekniska utmaningar. Det är en enorm personlig kick att visa hur vi kan lösa problemen på ett riktigt bra sätt till våra kunder.

Anders Malm

VD, IT-arkitekt

Våra kunder finns inom olika industrier i flera länder.
Så testa oss du också, och skicka in en offertförfrågan på vad du behöver hjälp med.

Kontaktformulär

Kontor & Butik

Compliq IT AB
Magistratsvägen 10
226 43 Lund

Org.nr 556451-0021

Om Compliq

Compliq IT AB är ett svenskt IT-bolag med över 30 års erfarenhet.
Vi är certifierade experter på avancerade datorbyggen i Sverige till olika branscher och företag stora som små för att möta de behov som krävs.
Vi servar även våra kunder med enkla som komplexa IT-lösningar, service och produkter för att underlätta vardagen för företag, universitet och skola.
I vår webbshop säljer vi IT-relaterade produkter.  
I Lund finns vår servicebutik där vi reparerar datorer och servrar.
Alltid med ett ekonomiskt hållbart tänk.

© Copyright 2022 Compliq IT AB, all rights reserved

EnglishSvenska